OOK- POST 3

DOPPER

He! Topper! Kijk eens, er is een nieuwe kleur van Dopper. Alles blijft hierin op temperatuur voor zeker 9 uur. En met hun rvs binnenkant kunnen ze prima tegen een stootje. Dus ik zeg: ‘Wat een leuk kadootje!’

KITSCH KITCHEN

Romy heeft een goeie kado tip, de items van Kitsch Kitchen zijn zo origineel en zeker zo hip. Een kussen, kandelaar of vaas, allemaal top kadootje van Sinterklaas. Twijfel je over de kleur, Romy weet wat leuk staat in ieder interieur. We weten niet of u het al wist, Romy is voor zichzelf begonnen als interieur stylist.

5 DECEMBER KLAASFONDUE

Zie de maan schijn door de bomen, makkers staakt u wild geraas. Het heerlijk avondje is gekomen dat begint met gesmolten kaas. In de winkel hebben we vele kaasfonduepannen; van kleintjes tot reuzen. Kom langs en maak je keuze. Want knoeien met het gesmolten gele goud is plezier voor jong en oud.

PIZZASTEEN

Een pizzasteen, dat wil toch iedereen. Je eet de pizza samen of alleen. Een op een pizzasteen gebakken pizza is onvergelijkbaar krokant. Maar pas op; de steen is erg heet, straks brand je je hand. Neem je een pizza uit de vriezer of het versvak. Ook deze zijn veel lekkerder op de steen en dienen je gemak. Of zelf maken, begin daar eens aan. Je kunt er helemaal los mee gaan.

MEATER

Hoe leuk is dit een thermometer zonder draad, die zo mee de oven in gaat. En voor de temperatuur kijk je gewoon, op je telefoon. En voor een update van je gerecht, kun je op de speciale app terecht. De ovendeur blijft lekker dicht, als het klaar is stuurt de Meater je een bericht. Dit is een wijze les, temperatuurmanagement voorkomt veel stress.